Mediation

mediation 

 

In een mediation is ruimte voor de emoties en belangen van alle betrokkenen. We begeleiden jullie om met elkaar tot goede afspraken te komen. Afspraken die voor beide partijen goed zijn en goed voelen. En waar je ook echt achter staat. Dat geeft weer rust en vertrouwen richting de toekomst. Helemaal wanneer er kinderen in het spel zijn.

Met kennis van zaken 

 

Met mediation alleen ben je er nog niet. Heel veel zaken moeten goed worden vastgelegd en kloppen met het Nederlands recht. Daar komt veel bij kijken. Omdat ik advocaat ben, heb ik de juridische kennis en ervaring in huis. Ik regel na een mediationtraject dan ook de volledige echtscheidingsprocedure bij de rechtbank en zorg ervoor dat de gemaakte afspraken in een uitspraak van de rechter worden vastgelegd. Zo kom je tot een optimaal resultaat voor de korte én de lange termijn.

De mediators van DZ familierecht zijn lid van de specialisatieverenigingen: vFAS (vereniging van Familierecht Advocaten en Scheidingsmediators)  en MfN (Mediatorsfederatie Nederland).

Mediators Federatie Nederland
Vereniging van Familierecht Advocaten Scheidingsmediators

De onderstaande  infographic filmpjes zijn door de vFAS ontwikkeld en geven in het kort uitleg over de kennis en kunde van de leden én van de begeleiding die de specialisten van de vFAS mensen kan bieden bij de begeleiding van een scheiding.

Neem contact met ons op
DZ Familierecht