van Dorst

over

Angelique van Dorst

Familierecht is elke keer weer maatwerk. Ik kijk daarom altijd eerst naar wat belangrijk is voor mijn cliënt en ga vervolgens voor het optimale resultaat. Doortastend als advocaat, begripvol als mediator.

Familiezaken zijn gecompliceerd. Er komt juridisch veel bij kijken, maar ook emotioneel,financieel en zakelijk. Doordat ik naast mediator ook gespecialiseerd familierecht-advocaat ben (vFAS-opleiding voor beide disciplines) kan ik beide werelden goed met elkaar verbinden. Door het juridisch goed te regelen en het proces in goede banen te leiden, ben ik in staat om snel duidelijkheid en perspectief te bieden. Zodat jij zo snel mogelijk weer vooruit kunt kijken.

Bij mediation

De kracht van mediation is dat je zelf tot afspraken komt, in overleg dus. Dat heeft veel voordelen. Het biedt vertrouwen in de nakoming van de afspraken en daarmee in de toekomst. Als mediator begeleid ik de gesprekken en bewaak ik de voortgang. Ik zorg dat afspraken juridisch kloppen en leg ze vast. Daarbij heb ik oog voor de belangen van alle betrokkenen, ook bijvoorbeeld de kinderen. Het doel is dat je met een gerust gevoel de toekomst tegemoet kunt.

…of als advocaat

Soms heb je behoefte aan bijstand door een advocaat. Bijvoorbeeld als overleg echt niet meer lukt of als je juridisch wilt weten waar je staat. Als advocaat met ruim 20 jaar ervaring weet ik wat er dan nodig is: snelheid, bereikbaarheid, kundigheid én het gevoel dat je advocaat je begrijpt en echt bijstaat. En dat is waar ik voor sta.

“HET GEVOEL DAT JE ADVOCAAT JE
BEGRIJPT EN ÉCHT BIJSTAAT”

  • Lid van de vereniging van Familierecht Advocaten Scheidingsmediators  (vFAS)
  • Aangesloten bij Mediatorsfederatie Nederland (MfN)

 

Gespecialiseerd in (echt-)scheiding, mediation, verdeling gemeenschap van goederen, afwikkeling/advies huwelijksvoorwaarden,(wijziging) kinder/partneralimentatie, ouderschapsplan en zorgregelingen.

 

 

Angelique van Dorst staat in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten geregistreerd met haar specialisatie op het gebied van Personen- en familierecht. Op grond van deze registratie is zij verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen binnen dit rechtsgebied. 

 

Angelique van Dorst is ingeschreven bij:
de Nederlandse Orde van Advocaten
Pr. Beatrixlaan 5
2595 AK Den Haag
Telefoon: 070-3353535
E-mail: info@advocatenorde.nl


Neem contact met mij op