van Dorst

over

Angelique van Dorst.

Familierecht vraagt maatwerk. Doortastend sta ik mijn cliënten bij als advocaat of mediator. Particulier of ondernemer. Om voor hen het optimale resultaat te bereiken.

Familiezaken zijn gecompliceerd. Niet alleen juridisch maar ook emotioneel en financieel. Als gespecialiseerd familierecht advocaat en mediator (vFAS-opleiding voor beide disciplines) kan ik daarbij veel hulp bieden. Door het juridisch goed te regelen, het proces in goede banen te leiden en daarmee duidelijkheid en perspectief te bieden.

Bij mediation

De kracht van mediation is dat partijen in overleg zelf tot afspraken komen. Dat geeft ook vertrouwen in de nakoming van de afspraken en daarmee in de toekomst. Als mediator begeleid ik de gesprekken en bewaak de voortgang. Ik heb daarbij oog voor de belangen van alle betrokkenen, ook de kinderen. Als ervaren jurist ken ik het recht en zorg ervoor dat de afspraken ook juridisch kloppen en goed worden vastgelegd. Zodat je met een gerust gevoel de toekomst tegemoet kunt.

…of als advocaat

Soms heb je behoefte aan bijstand door een advocaat. Bijvoorbeeld als het overleg niet lukt of als je juridisch wil weten waar je staat. Als advocaat met 20 jaar ervaring weet ik wat er dan nodig is: snelheid, bereikbaarheid, kundigheid én het gevoel dat je advocaat je begrijpt en echt bijstaat. Dat is waar ik als advocaat voor sta.

.

Angelique van Dorst - Advocaat en Mediator
  • Lid van de vereniging van Familierecht Advocaten Scheidingsmediators  (vFAS)
  • Aangesloten bij Mediatorsfederatie Nederland (MfN)

 

Gespecialiseerd in (echt-)scheiding, mediation, verdeling gemeenschap van goederen, afwikkeling/advies huwelijksvoorwaarden,(wijziging) kinder/partneralimentatie, ouderschapsplan en zorgregelingen.


Neem contact met mij op