van Zutphen

over

Yvonne van Zutphen.

Als het samen niet meer gaat, help ik jullie tot een regeling te komen waar iedereen verder mee kan. Enerzijds als overtuigd mediator. Anderzijds als advocaat die opkomt voor jouw belangen. Een waardevolle combinatie, met aandacht voor alle aspecten van een scheiding.

De beste resultaten bereik je samen

Op basis van mijn ervaring in het vak, kan ik één ding wel duidelijk stellen. De beste resultaten bereik je als je samen, onder begeleiding van een mediator, tot afspraken kunt komen. Er is daarbij ruimte voor emoties, zorg voor de belangen van de kinderen en aandacht voor ieders financiële belangen, voor nu en in de toekomst. Ik ben een gespecialiseerde mediator (opgeleid bij de vFAS) met meer dan 20 jaar ervaring in het familierecht. Ik help graag, zodat ieder weer verder kan.

Mijn doelstellingen

Mijn doelen zijn dan ook bij ieder traject hetzelfde. Dat de scheiding iedereen zo min mogelijk belast, dat je je door mij gesteund hebt gevoeld én dat je ook jaren later nog tevreden bent met de manier waarop je het (samen) hebt geregeld. Dat is waar ik voor ga! Het is dan ook van belang dat jullie je beiden goed voelen bij mij als mediator. Maak dus ook gerust een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Advocatuur

Samenwerken in een mediationtraject is niet altijd mogelijk. Ik sta particulieren en ondernemers daarom ook bij als advocaat. Sinds 1999 heb ik mij gespecialiseerd in het familierecht en de specialisatieopleiding van de vFAS cum laude behaald. Als advocaat geef ik juridische bijstand bij scheidingen, maar ook in alimentatiezaken, verdelingszaken, zaken over omgang of gezag, bewind, mentorschap en curatele. Heb je vragen over huwelijkse voorwaarden? Ook dan kun je een beroep op me doen. Zit je met je partner al bij een mediator? Regelmatig adviseer ik ook cliënten op de achtergrond.

Yvonne

“BETROKKENHEID EN BETROUWBAARHEID
STAAN BIJ MIJ ALTIJD CENTRAAL”

Sparringpartner voor professionals

Door onze ervaring en expertise op het familierecht, fungeer ik ook vaak als sparringpartner voor andere professionals met vragen hebben over het vak.

 

Om als advocaat en mediator zelf goed de balans te bewaken, ben ik van maandag tot en met donderdag op kantoor bereikbaar en zorg ik op vrijdag
voor mijn gezin.

 

 

Yvonne van Zutphen staat in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten geregistreerd met haar specialisatie op het gebied van Personen- en familierecht. Op grond van deze registratie is zij verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen binnen dit rechtsgebied. Neem contact met mij op