van Zutphen

over

Yvonne van Zutphen.

Met een passie voor familierecht en jarenlange ervaring, sta ik particulieren en ondernemers bij in echtscheidingen en overige familiezaken. Een overtuigd mediator, maar ook een advocaat die opkomt voor de belangen van haar cliënt. Betrokken en betrouwbaar.

De beste resultaten bereik je samen

Als het samen niet meer gaat, help ik graag om te komen tot een regeling waar iedereen mee verder kan. In mijn ervaring worden de beste resultaten bereikt als je samen onder begeleiding van een mediator tot afspraken kunt komen. Er is daarbij ruimte voor emoties, zorg voor de belangen van de kinderen en aandacht voor ieders financiële belangen, voor nu en in de toekomst.

Mijn doelstellingen

Dat de scheiding iedereen zo min mogelijk heeft belast, dat je je door ons kantoor gesteund hebt gevoeld en dat je ook jaren later nog tevreden bent met de manier waarop je het (samen) hebt geregeld: daar ga ik voor! Het is daarbij van belang dat jullie je beiden goed voelen bij mij als mediator. Voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek kan altijd een afspraak worden gemaakt.

Advocatuur

Samenwerken in een mediationtraject is niet altijd mogelijk. Ik sta particulieren en ondernemers daarom ook bij als advocaat. Sinds 1999 heb ik mij gespecialiseerd in het familierecht en de specialisatieopleiding van de vFAS  cum laude behaald. Als advocaat geef ik juridische bijstand bij scheidingen, maar ook in alimentatiezaken, verdelingszaken, zaken over omgang of gezag, bewind, mentorschap en curatele. Ook kun je een beroep op me doen met vragen over huwelijkse voorwaarden. Regelmatig adviseer ik ook op de achtergrond cliënten die met hun partner al bij een mediator zitten.

Yvonne van Zutphen - Advocaat en Mediator

Sparringpartner voor professionals

Ook ben ik graag een sparringpartner voor andere professionals die vragen hebben over het familierecht.

 

Om als advocaat en mediator zelf goed de balans te bewaken, ben ik op maandag, dinsdag en donderdag op kantoor bereikbaar en zorg ik op woensdag en vrijdag voor mijn gezin.Neem contact met mij op